Om oss…

Dictator_Huvudkontor_560
DICTATORS huvudkontor i Neusäss

Sedan 1989 är vi ett delägt dotterbolag till Dictator Technik GmbH, Neusäss i  södra Tyskland.

Vår mest välkända produkt är utan tvekan vår original dörrtillslutare som är kända under namnet “Diktator” och som uppfanns redan 1932.

Många av våra svenska och danska storföretag är sedan flera år kunder till oss, väl införstådda med vad hög driftsäkerhet och kundanpassade lösningar betyder i slutändan. Vi skräddarsyr gärna speciallösningar efter dina önskemål från enstycks- upp till stora serier.

Dictator Teknik Sverige AB har drivits av Per Haraldsson från starten 1989 fram till den sista april 2010, med Tranås som hemort. Från och med 1 maj 2010 heter vi DICTATOR Scandinavia AB och bytt hemvist till Vadstena. Från januari 2014 övertog vi den Danska marknaden från den tidigare agenten, sedan mer än 25 år, ”tek-agent a/s”, Gorm Knudsen.

Profilbild Torbjörn Ljunggren
Torbjörn Ljunggren, säljare/VD

Ansvarig för verksamheten är Torbjörn Ljunggren, VD tillika delägare samt medarbetare Ahron Sturm-Kimby.

Verksamheten kommer att bedrivas från Vadstena med inriktning på den svenska marknaden i första hand och på sikt även den skandinaviska.

Med vårt tyska moderbolaget i ryggen kan vi nu Dictator’s hela produktutbud på denna marknad.

Vår målsättning är att vi successivt ska kunna bli ännu bättre och förhoppningsvis överträffa dina förväntningar på DICTATOR Scandinavia som din leverantör och samarbetspartner.

 

Profilbild Ahron Sturm
Ahron Sturm-Kimby, säljare/ekonomi