DICTATOR På Fastighetsmässan Kista 15-16 mars 2023

Välkommen att besöka vår monter J:02 på Fastighetsmässan i Kista 15 -16 mars 2023!

DICTATOR På Fastighetsmässan Kista 15-16 mars 2023. Med produkter från DICTATOR kan du som fastighetsägare känna dig trygg med att dörrar och grindar stängs tyst och säkert via våra smarta dörrtillslutare och bekväma grind & portstängare eller vår praktiska hydrauliska dörrbroms, med mera.

Dörrbroms monterad på en ytterdörr

Dörrtillslutare R 1400 montera på en ytterdörr

Grindstängare DIREKT monterad på en utomhusgrind

FastighetsMässan är mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter.

Hos oss erbjuds du en kostnadseffektiv affärsmöjlighet med kvalitativa besökare i en aktiv upphandlingsfas. FastighetsMässan är tillbaka i Stockholm den 15-16 mars 2023. Vi ses då!

Var med och skapa framtidens fastighetsbransch

Fastighetsbranschen är en bransch i förändring. Trender som hållbarhet och digitalisering påverkar såväl samhälle som fastighetsföretag.  Fastighetsägare ställs inför helt nya kundkrav, utmaningar och tillväxtmöjligheter.

På FastighetsMässan knyter du kontakt med leverantörer av fastighetslösningar som hjälper dig att ställa om dina fastigheter för att möta förändringarna. Här möter du produktintensiva utställare och tjänsteföretag, alla med morgondagens förvaltarbransch som sin spelplan.

Här får du också ta del av ett stort seminarieprogram samt många möjligheter till vidare nätverkande och kontakt med branschkollegor, experter och ledande företag i branschen. Ett besök är helt kostnadsfritt för dig som jobbar inom fastighetsbranschen – det enda som behövs är att du registrerar dig.