DICTATOR Production har flyttat till ny byggnad i Emmeloord, Nederländerna.

DICTATOR Production har flyttat ny byggnad

Den nya DICTATOR byggnaden i Emeeloord, Nederländerna

DICTATOR Production har flyttat till ny byggnad i Emmeloord, Nederländerna. I december 2020 påbörjades byggandet av de nya lokalerna och ungefär ett år senare stod det klart och vi kunde flytta till den betydligt större och lyxigare byggnaden.

Och det var verkligen nödvändigt! Den tidigare byggnaden på Energieweg är från 1965 och trots många expansioner och moderniseringar hade vi verkligen "vuxit ur" den, delvis på grund av produktionens tillväxt.

De nya lokalerna är förberedda för framtiden eftersom de är byggda på en tomt på nästan 13 000 m2. Detta lämnar utrymme för att utöka den redan stora byggnaden ännu mer.

Hållbarhet har också övervägts. Byggnaden uppfyller de senaste hållbarhetsstandarderna tack vare en geotermisk värmepump med brunnar på ett djup av 120 meter, ett luftreningssystem och en last solpaneler - inte mindre än 642.

Kontorsdelen blir inte så tokig den heller. Kontorsytan på totalt 1000 m2 har rymliga, moderna kontor, rum för produktutbildning och ett showroom. Dessutom består fabriken av två stora hallar på nästan 3500 m2.

Nyfiken på att se bilder av byggnadens byggprocess? Klicka sedan på den här länken för att gå till vår speciella "New building"-sida, där du kan se de framsteg som har gjorts varje vecka.

>>> Kontakta oss för mer information

Den nya adressen:

DICTATOR Productie B.V.

Florijn 138305

BR Emmeloord

Nederländerna