Dictator Scandinavia ställer ut på vadstena expo 2019

DICTATOR Scandinavia ställer ut på Vadstena Expo 2019!

DICTATOR Scandinavia ställer ut på Vadstena Expo den 31:a augusti till 1:a september i samband med Vadstena Triathlon 2019 En intressant Företags-Expo anordnas i samband med tävlingen. Många företag i regionen kommer att visa upp sina produkter och tjänster. Utställning hålls i den stora hamnparken framför slottet.

DICTATOR Scandinavia ställer ut på Vadstena Expo och vi visar vår produkter för dörrstängning. Vi är ett ledande företag som tillverkar operatörer med hög kvalitet för dörrar och portar. Främst för kommersiella fastigheter men också för privathem. Produkterna tillverkas i Europa i våra egna fabriker och håller hög kvalitet med lång livslängd.

Välkomna till oss i Hamnparken den 31/8!

Kort om företaget:

Vi är sedan 1989 ett delägt dotterbolag till DICTATOR Technik GmbH.

Från starten 1989 kallades företaget Dictator Teknik Sverige AB och fokuserade på den svenska marknaden. Tidigt 2010 bytte företaget namn till DICTATOR Scandinavia AB och flyttade kontoret från Tranås till Vadstena. I januari 2013 blev vi återförsäljare till den danska marknaden och idag även till den norska.

Ansvarig för verksamheten, VD och tillika delägare är Ahron Sturm-Kimby som med hjälpa av medarbetare och tidigare VD och delägare Torbjörn Ljunggren, utvecklar och driver företaget vidare.

Vi erbjuder nu DICTATORS hela sortiment på den Skandinaviska marknaden.