DICTATOR söker säljare/marknadsförare som vill hjälpa oss att växa

Vi på DICTATOR söker säljare/marknadsförare som vill hjälpa oss att växa. Vi söker dig som är självgående och initiativrik och vill arbeta med försäljning och marknadsföring. Som person är du lyhörd för kundens önskemål och gillar att ha kund-kontakt. Det är viktigt att kunna kommunicera väl både i tal och skrift på svenska och engelska samt att du som person är positiv och nyfiken.

Låter detta intressant?

Hör av dig till oss på 073-815 77 14 eller ahron@dictator.se

Sedan 1989 är "DICTATOR Scandinavia AB" ett delägt dotterbolag till DICTATOR Technik GmbH, Neusäss i södra Tyskland. Vårt säljkontor finns sedan 2010 i Vadstena.

Produktsortimentet innefattar Gasfjädrar, Hydrauliska dämpare, Dörrstängnings-lösningar, Dörrstängare för Branddörrar & Portar, Branddetektorer & Elektromagneter, Personhissar, Hisschakt & Utrustning för hissar, Interlocksystem för Renrum & Laboratorier."

Från starten 1989 kallades företaget DICTATOR Teknik Sverige AB och låg i Tranås. Man fokuserade huvudsakligen på den svenska marknaden. Tidigt 2010 bytte företaget svenska delägare och namn till DICTATOR Scandinavia AB. I och med det flyttades kontoret från Tranås till Vadstena. I januari 2013 blev vi också återförsäljare till den danska marknaden och idag även till den norska.

Ansvarig för verksamheten, VD och tillika delägare är Ahron Sturm-Kimby, som med hjälp av medarbetare och tidigare VD och delägare Torbjörn Ljunggren, utvecklar och driver företaget vidare.

Vi söker ny personal som ska hjälpa oss att växa!DICTATOR söker säljare/marknadsförare som vill hjälpa oss att växa