DICTATOR Ställer ut på Fastighetsmässan

DICTATOR Ställer ut på Fastighetsmässan i Malmö den 26-27 februari 2020!

Vårt moderbolaget DICTATOR Technik GmbH är specialiserat på tillverkning av produkter som styr eller dikterar rörelser för dörrar. Därav företagets namn DICTATOR som kommer från företagets mest kända produkt, dörrtillslutaren "Diktator",  som uppfanns redan 1932.

Våra produkter:

Företaget har tillhandahållit lösningar för industriella applikationer i över 80 år. DICTATOR är idag en global koncern  som tillverkar sina produkter i egna fabriker, främst i Tyskland, Holland och Spanien, vilket borgar för en hög kvalitet.

Om oss:

Från starten 1989 kallades företaget DICTATOR Teknik Sverige AB och fokuserade på den svenska marknaden. Tidigt 2010 bytte företaget namn till DICTATOR Scandinavia AB och flyttade kontoret från Tranås till Vadstena. I januari 2013 blev vi återförsäljare till den danska marknaden och idag även till den norska.

Ansvarig för verksamheten, VD och tillika delägare är Ahron Sturm-Kimby som med hjälpa av medarbetare och tidigare VD och delägare Torbjörn Ljunggren, utvecklar och driver företaget vidare.

Vi erbjuder nu DICTATORS hela sortiment på den Skandinaviska marknaden.

Välkommen till vår monter är I:19

DICTATOR ställer ut på fastighetsmäsan i Malmö 26-27 februari 2020
DICTATOR ställer ut på fastighetsmässan i malmö

I vår monter I:19 träffar du vår VD Ahron Sturm-Kimby som kommer att finnas i montern under hela mässan.

 

DICTATORS grindstängare DIREKT och RTS löser problemet med öppna grindar och dörrar som inte stängs ordentligt.

DICTATOR ställer ut på fastighetsmässan i malmö

DICTATORS hydrauliska dörrbroms räddar dörren när den plötsligt blåser upp. Den kan monteras tillsammans med redan befintlig dörrstängare.

DICTATORS dörrtillslutare R 1400 monteras på insidan av dörren och stänger dörren tyst och säkert varje gång.