DICTATOR ställer utDICTATOR ställer ut

DICTATOR ställer ut på Fastighetsmässan Syd i Malmö den 14 – 15 september 2022.

Vi kommer bland annat att visa vår dörrtillslutare R 1400, den hydrauliska dörrbromsen TB med beslag, dörrhållaren ZE och vår grindstängare DIREKT och RTS – den dolda och vandalsäkra grindstängaren.

Välkommen till Monter G:22B

> Registrera dig här för gratis biljett!

> Se DICTATOR Scandinavia AB: s företagsprofil

DICTATOR ställer ut på Fastighetsmässan Syd:

Fastighetsmässan Syd – Mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter är återigen tillbaka i Malmö den 14-15 september 2022. Detta är mässan för dig som vill expandera, lansera eller förädla din närvaro i södra Sverige.

Mässan har blivit alltmer populär och på höstens upplaga kan du ta del av framtidens produkter och tjänster. Och inte minst träffa leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö och säkerhet.

Mässan lockar en bred publik och en ofta återkommande respons från utställare är att besökarna varit helt rätt vilket både inneburit givande samtal och nya affärer. På mässan får du också ta del av ett seminarieprogram, nätverkande och kontakt med bransch-kollegor, experter och ledande företag i branschen.

Fastighetsbranschen är verkligen redo för att ses. Det har varit en lång tid med uppkopplade möten och digitala demos. Nu vill man träffas fysiskt och göra affärer. Vi märker att intresset är stort och vi ligger precis rätt i tiden.

Södra Sverige gör sig redo för mässan i september, och vi har gjort allt vi kan för att göra mötesplatsen så attraktiv som möjligt.