Bekvämt underhåll tack vare dörrhållare

Användning av DICTATORS dörrhållare. Dörrhållarna ZE 160 i Design Line med mycket lång slaglängd och mycket kort totalhöjd håller underhållsdörrarna säkert öppna

Pelz Group är en av de ledande tillverkarna av produkter inom sektorerna bomulls-ull, feminin hygien, plastfolie och industrifilmer och "non-woven" tyger. "Kvalitet först! Denna maxim som definierats av företagets grundare följs än idag."

Oumbärligt för denna princip är att produktionslinjerna fungerar korrekt. Stora åtkomstdörrar ger fri åtkomst för underhållsåtgärder. Dörrarna förblev dock inte alltid helt öppna och störde därför verksamheten. Enkla dörrhållare kunde inte användas på grund av det stora avståndet mellan dörrens nedre kant och golvet.

Här var dörrhållaren ZE 160 i DICTATORS nya Design Line utförande den perfekta lösningen. Dess slag på 160 mm kompenserar lätt höjdskillnaden. Dessutom är det mycket robust eftersom höljet är helt i ett stycke. Foten pressas säkert mot golvet med en extra fjäder, vilket gör att dörren förblir pålitligt öppen i önskat läge.

Totalt monterades sju ZE 160 dörrhållare i denna produktionslinje. Kunden är mycket nöjd med den perfekta funktionen, robustheten och slaglängden.

> Till produkten

> Kontakta oss

Användning av DICTATORS dörrhållare

Tack vare en ny teknik är höljets höjd extremt liten. Trots den långa slaglängden på 160 mm är totalhöjden med indragen kolvstång bara 274 mm.

Användning av DICTATORS dörrhållare

Dörrhållaren ZE 160 håller säkert de stora dörrarna till produktionslinjen öppna. Den överbryggar lätt det stora avståndet mellan dörrens kant och golvet.