Anpassad Hemmahiss DHM 500 på Hotel Weiland i Lahnstein (Tyskland)

Anpassad Hemmahiss DHM 500 på Hotel Weiland i Lahnstein (Tyskland) - Oproblematisk anslutning av den nya restaurangen på andra våningen trots begränsat utrymme.

Hotel Weiland i centrum av Ober-Lahnstein ser tillbaka på en lång historia. Familjeföretaget, genomsyrat av tradition, grundades 1851. Men tiden har inte stått stilla här. Hotellet har utvecklats enligt gästernas förändrade krav och önskemål.

Därför har en restaurang lagts till på andra våningen. En förutsättning för detta var dock en god anslutning till köket för att säkerställa transport av gods såväl som av personalen. Eftersom det är en gammal byggnad var utrymmet ett problem. Hiss-kabinen skulle vara så stor som möjligt, åtkomstdörren måste ha en bredd på 900 mm. Ett typiskt fall för DICTATORS Hemmahiss DHM 500. Den är alltid måttbeställd och har dessutom en mycket högkvalitativ tillverkning och stabilitet.

I det tillgängliga utrymmet på 1200 mm x 1500 mm (bredd x djup) kunde en DHM 500 med en hytt på 1070 mm x 1200 mm (bredd x djup) monteras. Trots den rymliga hytten och rörelsen på 9140 mm krävde gropen bara ett djup på 110 mm.

Med denna lösning är det nu möjligt att bjuda gästerna på god mat även på andra våningen, utan att detta visar sig vara en överdriven stress för personalen.

> Till produkten

> Kontakta oss

Anpassad Hemmahiss DHM 500

Hotell Weiland i Lahnstein

Anpassad Hemmahiss DHM 500

Lay-out för hiss DHM 500 Hotell Weiland