Lösningar med dörrstängare för branddörrar

DICTATOR har varit och är en synonym för lösningar med dörrstängare för branddörrar. I årtionden har förebyggande brandskydd varit ett av DICTATORS kärnområden. DICTATOR strävar efter ett perfekt brandskydd med hög komfort för användarna. Vi erbjuder ett brett utbud av olika komponenter som är godkända enligt gällande normer för att driva både nya och befintliga branddörrar. Vi har under årens lopp utvecklat dörrstängare eller operatorer för både normala branddörrar och för stora och tunga skjutportar. Vår produkter passar till allt från lösningar för enskilda enheter till lösningar med helt automatiska dörroperatörer i kommersiella fastigheter. DICTATOR är specialist på att lös problem för stora och tunga branddörrar, både skjutportar och hängda dörrar. Vi hjälper gärna till att kostnadsfritt utforma en lösning för ditt brandskyddsproblem.

DICTATORS dörroperatörer öppnar 375 kg tunga dörrar på en teater

Det var viktigt att snabbt hitta en tillförlitlig lösning, som uppfyllde föreskrifterna, eftersom byggbesiktningen hade upptäckt att det fanns brister i brandskyddet på tetatern. Om inte branddörrarna utrustades med automatiska operatörer enligt gällande föreskrifter skulle teatern inte fått starta upp för en ny säsong.

>> Läs mer

Lösningar med dörrstängare för branddörrar här i form av Automatisering av brandskjutdörrar i farliga miljöer   >> Läs mer