Lösningar med Dörrstängare

Här nedan visar vi ett axplock av lösningar med DICTATORS dörrstängare för alla miljöer, både utomhus -och inomhus. Våra dörrstängare sträcker sig från enkla mekaniska lösningar med fjädrar upp till komplicerade helautomatiska produkter. Den mest kända produkten är utan tvekan vår dörrtillslutare eller Diktator som den brukar kallas på hantverkarspråk. Den dikterar ju dörren, så enkelt är det! Vi har även produkter för att bromsa dörrar eller för att hålla dem öppna. Hela vårt utbud av dörrstängare kan se via den här länken Dörrstängare. Vi ger dig gärna gratis rådgivning om du har några dörrstängningsproblem.

Dörrtillslutare för dörrar som slamrar

En dörrtillslutare bromsar upp och stänger dörren lugnt och tyst, varje gång och problemet med slamrande dörrar som stör är nu äntligen löst! En perfekt lösning för kontor och sjukhus.

>> Läs mer

En Dörrbromsen skyddar dörren, beslagen och fasaden

En hydraulisk dörrbroms fångar upp och bromsar dörren. Om vinden fångar en stora tung glasdörren kan den bli ett farligt objekt för alla som passerar. Dörrbromsen förhindrar en för snabb öppning och eliminerar risken för skador på både materiel och människa.
>> Läs mer

Dörrtillslutare

En Dörrtillslutare ger en ostörd miljö på kontoret

En dörrtillslutare gör det möjligt att dämpa alla typer av dörrar, även glasdörrar.

>> Läs mer

Dictamat 50

DICTAMAT 50 på en skjutdörr i sjukhusmiljö

DICTAMAT 50 är en enhet med fjäderrulle och dämpare inbyggd som passar utmärkt för att stänga skjutdörrar.

>>>Läs mer

Dörrhållare ZE håller dörren öppen

Dörrhållare ZE har en snygg design och är en enkel lösning för att hålla en dörr öppen i vilket läge som helst.
>> Läs mer