Lösningar med Grindstängare

DICTATOR tillhandahåller enkla lösningar med grindstängare genom några av våra väl utvalda produkter. Utomhusgrindar kräver produkter med hög kvalitet och lång livslängd och som är anpassade till utomhusklimat. DIREKT t.ex. är en grinstängare som passar utmärkt till utomhusgrindar och som finns i rostfria kvaliteter som passar även havsnära miljöer. En enkel hastighetsjustering via en ratt gör den enkel att anpassa til årstiderna. RTS byggs med fördel in i grinden och blir på så sätt väderoberoende och till och med vandalsäker.

Lösning med grindstängare DIREKT

Med DICTATORS grindstängare DIREKT löste vi ett säkerhetsproblem på förskolan Smultronstället i Vadstena. Liksom de flesta förskolor hade Smultronstället flera grindar som ofta inte blev stängda ordentligt.

>>Läs mer

RTS - Den osynliga grindstängaren

En bra lösning med grindstängaren RTS är att den med fördel kan monteras i en av grindens rörprofiler. Den blir då nästan osynlig och mer eller mindre vandalsäker. RTS passar även dörrar.

>> Läs mer

DIREKT - En grindstängare även för ytterdörrar

DIREKT kan monteras på en ytterdörr när det är omöjligt att montera en vanlig dörrstängare p.g.a. platsbrist ovanför dörren.

>> Läs mer

Grindstängare DIREKT

Grindstängare DIREKT i rostfritt stål

I sjö -och havsnära miljöer krävs det oftast rostfritt material för att erhålla en acceptabel livslängd. DIREKT finns i AISI304 och AISI316.

 

Grindstängare GGC

Grindstängare GGC

Grindstängare GGC är en simpel grindstängare vilket gör att den är väldigt lätt att installera. Den är anpassad för mindre grindar där grinden inte väger mer än 50 kg och inte är bredare än 1000 mm.