Ny distributör i KanadaNy distributör i Kanada

Ny distributör i Kanada - Familjen DICTATOR fortsätter att växa
Vi har letat efter en distributör i Kanada under en ganska lång tid. År 2021 skapade vi en webbplats specifikt för den kanadensiska marknaden för att hjälpa oss i vår sökning. Och nu har vi hittat någon!

Lär känna Eklecmatic Inc.

Vår nya distributör i Kanada är ett litet företag nära Toronto, Eklecmatic Inc. År 2018 grundade Deven och hans fru företaget Eklecmatic Inc. Deven är certifierad teknikteknolog och industrielektriker.

Deras motto:

" Vårt mål är att tillhandahålla en nyckelfärdig lösning till våra kunder. Vi tillhandahåller konsultation och kommer att arbeta med dig för att designa, installera, driftsätta, underhålla och uppgradera ditt system."

Och på Franska:

"Otre objectif est de fournir une solution clé en main à nos clients, allant de la consultation et la meilleur service clientèle. Nous travaillerons avec vous pour concevoir, installer, commissioner, entretenir et mettre à jour votre système."

Se Eklecmates egen hemsida: https://www.eklecmatic.ca/

För förfrågningar från Kanada kan du antingen hänvisa till vår egen kanadensiska försäljningskontorssida: https://dictator.ca/ eller på vår webbplats under "Kontakta internationell": https://en.dictator.de/contact-international/

Från och med nu tar Eklecmatic Inc över supporten från kunderna i Kanada. Ny distributör i Kanada

> Kontakta oss för mer information