Ny installations video grindstängare DIREKT publicerad

Ny installations video grindstängare DIREKT publicerad. Tack vare våra nya möjligheter att skapa videor finns nu en ny animerad installations video för grindstängaren DIREKT.

Detta ger våra kunder ytterligare hjälp med att montera DIREKT och förhoppningsvis kan några vanliga monteringsfel undvikas.

Syftet med videon

Videon är avsedd att illustrera de olika monteringsstegen för kunden. Men - som också påpekas i början av videon - är videon ett komplement till, men inte en ersättning för, monteringsanvisningarna, dvs. det är viktigt att dessa dessutom beaktas.

DIREKT modeller

Videon gäller DIREKT 150 och 200 utan stigande gångjärn.

Alternativ metod för att komprimera DIREKT

Vissa kunder har tidigare haft problem med att komprimera DIREKT enligt beskrivningen i monteringsanvisningarna.Ny installations video grindstängare DIREKT publicerad

Videon visar nu en alternativ metod för detta i steg 8.1 - 8.8, vilket inte kräver mycket kraft.

Vi får se hur vi kan inkludera denna metod som ett alternativ i monteringsanvisningen i framtiden. Det kommer dock fortfarande att ta lite tid att anpassa monteringsanvisningarna.

Var hittar du videon

Videon finns på produktsidan på DIREKT-porten närmare under fliken "Installation". Versioner av videon på kroatiska och svenska finns på vår internationella YouTube-kanal: https://www.youtube.com/watch?v=qCxuRZeWKOQ

Frågor?

> För frågor om allmäna eler tekniksa frågor vänligen kontakta oss här.