DICTATORS integritets & säkerhetspolicy beskriver hur vi använder och skyddar all information du lämnar till oss när du använder denna webbplats. Vi är fast beslutna att skydda din integritet. Om vi ber dig att tillhandahålla viss information när du använder denna webbplats kommer vi endast att använda den i enlighet med denna policy. Vi kan ändra den här policyn då och då genom att uppdatera den här sidan. Nuvarande policy gäller från 2017-01-01.

Vad gör vi med den information vi samlar in?

Vi måste samla in information för att ge dig en bättre service och särskilt av följande skäl:

  • För intern registrering.
  • För att förbättra informationen om våra produkter och tjänster.

Säkerhet

För att förhindra obehörig åtkomst till information har vi satt in lämpliga fysiska och elektroniska procedurer för att skydda och säkra den information vi samlar in.

Hur använder vi cookies?

En cookie gör det möjligt för webbapplikationer att se dig som en individ. Genom att samla in och komma ihåg information om dina preferenser hjälper det oss att förbättra vår webbplats för att skräddarsy den efter dina behov. Vi använder denna information för statistisk analys och tar sedan bort den från vårt system. En cookie ger oss inte tillgång till din dator eller någon information om dig, förutom den information du väljer att dela med oss.

Cookies som används för analytisk spårning

Vår webbplats har Google Analytics installerat som gör att vi kan spåra och sammanställa anonym besöksstatistik. Den insamlade informationen varierar från den enskilda trafikvolymen till vilken typ av webbläsare du besöker vår webbplats med. Ingen personlig information samlas in av Google Analytics. Denna information förbättrar användbarheten, säkerheten och belastningshastigheten för vårt webbplatsinnehåll.

Så här inaktiverar du cookies

Du kan inaktivera cookies helt genom att redigera dina inställningar i webbläsaren och detta i sig kan begränsa funktionaliteten på vår webbplats. Google har ett tillägg till Google Analytics som du kan lägga till i din webbläsare som gör att du automatiskt kan välja bort alla webbplatser som spårar din aktivitet via Google Analytics. Om du är orolig för cookies som spårar och spionerar på dina onlinerörelser kan du använda ett anti-spionprogram.

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. När du har lämnat vår webbplats har vi inte längre någon kontroll över den andra webbplatsen. Därför kan vi inte vara ansvariga för skyddet och integriteten på sådana webbplatser.

Hur kontrollerar du dina personuppgifter?

Du kan välja att begränsa insamlingen eller användningen av dina personuppgifter på följande sätt:

  • När du blir ombedd att fylla i ett formulär på webbplatsen, leta efter rutan som du kan klicka på för att ange att du inte vill att informationen ska användas av någon för direktmarknadsföringsändamål
  • Om du tidigare har kommit överens om att vi får använda dina personuppgifter i direktmarknadsföringssyfte kan du när som helst ändra dig genom att mejla oss: mail@se.dictator.de

Du kan begära information

Vi kommer inte att sälja eller distribuera dina personuppgifter till tredje part. Vi kan använda dina personuppgifter för att skicka marknadsföringsinformation om tredje part som vi tycker är intressant och om du samtycker till detta. Du kan begära personuppgifter som vi har om dig enligt Dataskyddslagen från 1998, mot en liten avgift. Om du vill ha en kopia av informationen om dig, vänligen mejla: mail@se.dictator.de

Felaktig information

Om du anser att någon information vi har om dig är felaktig eller ofullständig, vänligen mejla oss så snart som möjligt på ovanstående adress. Vi kommer omedelbart att korrigera information som har befunnits vara felaktig.