Lösningar är DICTATORS specialitet

Lösningar är DICTATORS specialitet! Vi har lösningar för alla typer av dörrproblem eller för andra problem inom ramen för vår verksamhet.

Vi brukar skämtsamt säga - Om du kontaktar DICTATOR är problemet praktiskt taget löst!

Kundservice:

När det gäller kundservice ger vi inte upp förrän vi har hittar rätt lösning för dig. Vi är mer än glada att investera den tid som krävs för att göra detta.

För oss är kundservice inte bara ett uttryck. Det är en passion! Det ger oss stor glädje att kunna gå ett steg längre, oavsett om det handlar om våra produkter, hanteringsprocess, vår kundservice, vår hemsida eller den tekniska supporten.

Ofta är det de små sakerna som kommer upp under ett informellt samtal som kan utgöra ett stort steg framåt. Och det gör vårt jobb otroligt givande.

Gratis rådgivning och kalkylering:

Våra tekniker hjälper gärna till med att ge dig gratis rådgivning och föreslå rätt produkt för dina behov oavsett om det gäller en- styck eller större mängder.

Tack vare att vi har egen tillverkning av våra produkter i egna fabriker i Europa kan vi enkelt anpassa dem efter dina önskemål.

Våra produkter är i stor utsträckning moduluppbyggda vilket ytterligare ökar möjligheterna att anpassade dem efter speciella krav.

> Kontakta oss här för gratis rådgivning!

> Besök vår globala hemsida

Exempel användningsområden för våra produkter:

Här nedan kan du se ett axplock av typiska användningsområden för några av våra mest populära produkter. Förhoppningsvis kan dessa exempel nedan ge dig svar och idéer på vad våra produkter kan användas till.