Grindstängare

Grindstängare från DICTATOR har en mycket hög kvalitet och en lång livslängd. Tack vare flera olika modeller är en lösning för de flesta applikationer möjlig. Allt från vanliga trädgårdsgrindar, portar för bostadshus, välbesökta grindar till offentliga institutioner, kommersiella fastigheter och till industrianläggningar.

Lätt att eftermontera:

Eftermontering på befintliga grindar är vanligtvis inga problem utan går enkelt att lösa.
DICTATORS grindstängare stänger grinden automatiskt utan krångel och förhindrar att den smäller igen för hårt. Den hydrauliska dämpningen gör att grinden inte studsar tillbaka från stängt läge utan att den förblir stängd.

DIREKT:

Stängare DIREKT erbjuder ett stort utbud av applikationer med olika storlekar och material och kan enkelt eftermonteras på befintliga grindar. Tack vare en konstant och kontinuerlig justerbar stängningshastighet kan personer passera utan risk för att skadas. För att förhindra att obehöriga justerar grinden finns ett särskilt skydd som man behöver verktyg för att öppna.

RTS:

RTS -rör dörrstängare används vanligtvis av utseende eller säkerhetsskäl. Installationen är dold och därför är den nästan osynlig. Stängningshastigheten är justerbar och beroende på monteringssituationen och typen av gångjärn kan den öppnas upp till 180 grader.

> Kontakta oss för service & rådgivning

Gate Closers

Grindstängare DIREKT

Läs vår broschyr Perimeter Protection

DIREKT är perfekt för Grindar

Grindstängare DIREKT är den perfekta lösning för grindar. Den finns i olika utföranden och material för olika applikationer och den kan enkelt eftermonteras. Den har en konstant, kontinuerlig och justerbar stängningshastighet.

RTS tubrör-stängare

DICTATORS tubrör-stängare RTS installeras med fördel i ett av grindens rör, vilket gör den nästan helt osynlig och därmed vandalsäker. Stängningshastigheten är justerbar och beroende på typen av gångjärn kan den öppnas upp till 180°. Som tillbehör finns ett kit för eftermontering.