Dörrtillslutare är lösningen för slamrande dörrar!

Dörrtillslutare är lösningen för slamrande dörrar! De sätter stopp för smällande dörrar och ser till att dörrarna stängs tyst och säkert. Originalet är en uppfinning och ett patent från 1932 av en Tysk och en Holländsk uppfinnare.

Många ytterdörrar, entrédörrar eller dörrar i lägenheter, särskilt när de är utrustade med en vanlig dörrstängare, monterad på den övre karmen. Dessa stängare stänger oftast ganska snabbt och ofta med en hög smäll.

Andra dörrar stänger inte helt även när de har en vanlig dörrstängare monterad, vilket kan utgöra en säkerhetsrisk om det finns elektriska lås med kodlås installerade. Dessutom kan stängningskraften variera mellan sommar och vinter.

En dörrtillslutare däremot fångar upp dörren den sista biten, stänger den långsamt och tyst och håller den ordentligt stängd. Detta besparar de boende en massa problem med onödigt missljud!

Europeisk kvalitet:

Vi erbjuder högsta kvalitet på våra dörrtillslutare från vår holländska fabrik och kan garantera en lång livslängd och en god funktion. Tack vare det stora utbudet av modeller, det största på marknaden, ger det oss möjligheten att hitta den perfekta modellen för nästan varje enskild dörr.

Gratis rådgivning:

Vi ger gärna gratis individuell rådgivning för just din dörr.

> Kontakta oss här för gratis rådgivning

Dörrtillslutare är lösningen för slamrande dörrar - Fördelar:

Modell R 1400 monterad på insidan

Läs vår Broschyr Door Dampers

Inga mer slamrande dörrar

Förhindrar skador

Individuell och personlig service

Kvalitetsprodukter med lång livslängd

Förhindar energiförlust p.g.a. ej stängd dörr

Standardmodeller av dörrtillslutare för hängda dörrar:

VS 2000

V 1600

Z 1000

R 1400

Specialmodeller av dörrtillslutare för hängda dörrar:

VF 1600

H 1300

JUNIOR

Modeller för skjutdörrar:

Z 1100

V 1600