Om Oss

DICTATOR i världen

DICTATOR har tillhandahållit lösningar för industriella applikationer i över 80 år. Vi är en global företagskoncern med störst vikt i Europa. Vårt huvudkontor ligger i Neusäß nära Augsburg i Tyskland. Våra produkter tillverkas inom våra egna anläggningar i Europa.

Under åren har vårt sortiment av produkter och tjänster expanderat, ofta genom utveckling av lösningar för specifika förfrågningar. Från start har det varit en viktig grund för oss att hålla en god kontakt med våra kunder.

DICTATOR i Skandinavien

 Vi är sedan 1989 ett delägt dotterbolag till DICTATOR Technik GmbH, Neusäß i södra Tyskland. Specialiserat på tillverkning av produkter som styr eller dikterar rörelser, därav företagets namn "DICTATOR".

Våra vanligaste produkter innefattar kontroll, öppning och stängning av dörrar och den mesta kända produkten är utan tvekan vår dörrdämpare "Diktator",  som uppfanns av redan 1932.

Många av våra  stora svenska och danska företag har varit kunder hos oss under många år, medvetna om vad hög pålitlighet och skräddarsydda lösningar betyder. Vi skräddarsyr gärna speciella lösningar efter dina önskemål allt från en styck till stora partier.

Från 1989 kallades företaget DICTATOR Teknik Sverige AB och fokuserade på den svenska marknaden. Tidigt 2010 bytte det namn till Dictator Scandinavia AB och flyttade från Tranås till Vadstena. I januari 2013 blev vi leverantörer till hela Skandinavien med vår främsta inriktning på den svenska, norska och danska marknaden.

Ansvarig för verksamheten och delägare är Ahron Sturm-Kimby, VD och med hjälpa av medarbetare och tidigare VD/delägare Torbjörn Ljunggren.

Vårt produktsortiment som du hittar under "Produkter" ovan tillverkas i Tyskland, Holland och Spanien vilket betyder att de är gjorda i bästa tänkbara material och håller högsta världsklass. Med hjälp av vårt tyska moderbolag kan vi nu erbjuda Dictators hela sortiment på vår Skandinaviska marknad.

Vi ser fram emot att få arbeta med dig för att lösa dina problem med våra uppfinningsrika och spännande produkter.

Vår Filosofi

Vi är stolta över att erbjuda utmärkt service till alla våra kunder. Vi arbetar tillsammans med dig för att leverera den bästa lösningen för just ditt projekt, oavsett om det är att erbjuda en standard produkt eller att utveckla en skräddarsydd lösning för komplexa projekt.

Tillverkning av egna produkter har alltid varit viktigt för oss och vi fortstätter att investera i den senaste utrustningen, men framför allt värderar vi de relationer vi bygger med våra kunder. Vi lyssnar alltid på våra kunder och arbetar med dem för att lösa deras problem - DICTATOR handlar om att tillhandahålla lösningar.