Dörrstängare TJSS

Dörrstängare från TJSS är en kvalitets-dörrstängare från Schweiz som är oöverträffade i fråga om kvalitet och tillgänglighet. Det är inte för inte som DICTATOR har haft detta leveransprogram från Schweiz  under årtionden, till full belåtenhet. Sedan 2010 är DICTATOR exklusiv representant för TJSS i Nederländerna och Belgien.

Tilltalande design:

TJSS Dörrstängarna utmärker sig genom sin tilltalande design, den höga graden av driftsäkerhet och även den enkla monteringen och användarvänligheten.

Alla dörrstängare kan levereras i alla önskade RAL- färger vilket gör att de kan passa in perfekt i alla miljöer. Dörrstängarnas eleganta utformning och användningen av material av hög kvalitet garanterar en smidig och säker stängning och en lång livslängd.

Dörrstängare produceras helt i Schweiz och har en 5-årig fabriksgaranti som standard.

Dörrstängare TJSS modeller:

  • Frilöpande dörrstängare - dörren är fri att röra sig men kommer alltid att vara tillförlitligt stängd vid brand, oavsett läget på dörren vid larm
  • Dörrstängare med elektrisk låsning
  • Med elektromekanisk låsning
  • Med sekvensstyrning

> Kontakta oss gärna för gratis rådgivning

Dörrstängare TJSS

TJSS T6

Typ T46 - Dörrstängare med glidskena

T46 med steglöst justerbar stängningskraft för storlek EN 2-4 har 2 separata inställbara hastighetsventiler för att optimalt justera stängningsförloppet.

T44 - dörrstängare med arm

En mycket mångsidig, monterings och användarvänlig dörrstängare med arm, med automatisk öppningsdämpning. TJSS T44 finns i flera specialversioner.

T6 - dörrstängare med glidskena

T6 har är designad med en elegant form med ett kompakt hölje i högkvalitativt material som ser till att förhöja utseendet på varje dörr.

Dörrstängare för branddörrar från TJSS

Dörrstängare för branddörrar från TJSS tillåter barriärfri passage av dörrar samtidigt som de uppfyller alla tillämpliga standarder på marknaden. Lämplig för naturlig eller mekanisk rökavledning (RWA/RDA).