Dörrkontrollsystem

Dörrkontrollsystem eller Interlocksystem från DICTATOR är främst avsedda för installationer med dörrslussar till renrum, laboratorier och sjukhus. Systemen utmärker sig av att de är lätta att installera, tillförlitliga och att de inte behöver någon komplicerad programmering. Funktionerna ställs enkelt in vi dipswitchar.

Alla enheterna ansluts via färdiga kablar med RJ45-kontakter vilket gör att det går mycket enkelt och snabbt att installera och att få att fungera.

Kontrollterminalerna för dörrarna har olika nivåer för säkerhet t.ex. med inbyggd nödstopps funktion.

Dörrkontrollsystem - Teknisk support:

> Kontakta oss för gratis rådgivning

Fördelarna med Dörrkontrollsystem?

> Läs om fördelarna med DICTATORS Interlocksystem!

Interlocksystem

Sluss med två dörrar

Decentraliserat Interlocksystem

Ett decentraliserat system är extremt flexibelt och har modulär struktur. Det kan byggas ut när som helst och har komplexa specialfunktioner om det är nödvändigt. Systemet passar att installeras till dörrar som sitter långt ifrån varandra.

Centralt Interlocksystem

Ett centralt system klarar 5 dörrar och kan byggas ut till max 8 dörrar. Systemet passar utmärkt där dörrarna sitter samlade.

Interlock-system För Ex-miljö

Ett system för max 5 dörrar. Den centrala styrenheten monteras utanför det farliga området i en Ex-miljö kapsling. Det går även att integrera vanliga dörrar i systemet och det kan då utökas med ytterligare 8 dörrar.

Terminaler för Panelmontage

Komponenterna i terminalen kan monteras i ett panelsystem, så kallat SP- system.

Ytterligare komponenter och tillbehör:

Elektromagneter

DICTATOR har ett stort utbud av elektromagneter för de flesta applikationer t.ex. i kombination med våra Interlocksystem.

Dörrlås

Förutom elektromagneter för att låsa dörrarna med finns det flera andra alternativ att tillgå. Bland annat TVR elektriska dörrlås och el-slutbleck.

Tillträdeskontroll & Passersystem

Interlock-systemen kan kompletteras med passersystem för att begränsa och kontrollera tillträdet för olika kategorier av personal.

Nätaggregat

Interlock-systemen drivs antingen med 12 V DC eller 24 V DC. För strömförsörjningen finns det nätaggregat med olika kapacitet. Det finns även nödströms-aggregat att tillgå som aktiveras vid strömavbrott.