Hydrauliska Dämpare

DICTATORS produktprogram av hydrauliska dämpare omfattar ett stort utbud av olika typer av linjära dämpare som ändlägesdämpare och oljedämpare. Oljedämpare har fästpunkter i bägge ändar och dämpar i båda riktningarna.

Våra radialdämpare finns i flera olika utförande. Bland annat en modell, LD 50 som är uppbyggd av lameller som ger stor dämpningsförmåga och mycket bra justeringsmöjligheter. Huset är gjutet i beständigt plastmaterial som bidrar till ett gynnsamt prisläge.

Skräddarsydda lösningar:

Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar efter dina önskemål, både i singelutförande och i stora serier.

Hydrauliska dämpare - Teknisk service:

Har du några dämpningsproblem är du välkommen att höra av dig på länken nedan så hjälper vig dig med en kostnadsfri lösning.

> Har du ett dämpningsproblem - Kontakta oss för kostnadsfri konsultation.

Hydrauliska dämpare

Oljedämpare på en tung maskinlucka

Hydrauliska dämpare

Teknisk service & kalkylering

Ändlägesdämpare

Hydrauliska ändlägesdämpare finns både som enkel- och dubbelriktad dämpare. Vi utformar och tillverkar  skräddarsydda dämpare efter kundens önskemål, även i litet antal.

Oljedämpare

En hydraulisk oljedämpare med beslag liknar en gasfjäder till det yttre. Den dämpar de t.ex. en klaff eller liknande föremål så att de inte rör sig för snabbt. En oljedämparen kontrollerar hastigheten i båda riktningarna.

Radialdämpare

Hydrauliska radialdämpare dämpar och reglerar t.ex. skjutdörrars stängningshastighet. Vår moduluppbyggda radialdämpare LD 50 med lameller underlättar anpassningen till individuella lösningar.