Lösningar med Grindstängare

Lösningar med grindstängare från DICTATOR är pålitliga lösningar som vi kan erbjuda genom några av våra väl utvalda produkter. Utomhusgrindar kräver högkvalitativa och hållbara produkter som är anpassade till utomhusklimat.

DIREKT är en stängare som är idealisk för utomhusgrindar och finns även i rostfria kvaliteter som lämpar sig för havsmiljöer. En enkel hastighetsjustering via en ratt gör det enkelt att anpassa den till årstiderna.

RTS - den dolda grindstängaren är med fördel inbyggt i grinden/porten och blir därmed väderoberoende och till och med vandalsäkert.

Kostnadsfri teknisk service och rådgivning:

Vi hjälper gärna till och tar fram den optimala lösningen för just din  grind eller dörr.

> Kontakta oss här för gratis rådgivning

Läs Vår broschyr Gate Closer DIREKT

Grindstängare DIREKT

Tidigare begärde en lapp "Var vänlig att alltid stänga grinden" och det gav inte alltid önskat resultat. Nu tar Grindstängaren DIREKT hand om denna uppgift. Den stänger alltid grinden automatiskt efter varje öppning. Utan risk för skador på grund av att en grind stängs för snabbt eftersom stängningshastigheten kan anpassas exakt till behoven på plats.

Grindstängare RTS stänger grindarna till lokalerna

Företaget Von Ardenne i Dresden letade efter en pålitlig dörrstängare för sina mycket välbesökta entréportar, och som också borde vara så diskreta som möjligt. Kraven som en DICTATOR rör-dörrstängare RTS kunde uppfylla.

DIREKT Grindstängare i rostfritt stål stänger kyrkogårdsgrindar

> Läs mer här

 

DIREKT - passar också som dörrstängare för ytterdörrar

> Läs mer här

RTS - Den osynliga grindstängaren för utomhusgrindar

> Läs mer här