Lösningar med Grindstängare

Lösningar med grindstängare från DICTATOR är pålitliga lösningar som vi kan erbjuda genom några av våra väl utvalda produkter. Utomhusgrindar kräver högkvalitativa och hållbara produkter som är anpassade till utomhusklimat.

DIREKT:

DIREKT är en tätort som är idealisk för utomhusgrindar och finns i rostfria kvaliteter som lämpar sig för även havsmiljöer. En enkel hastighetsjustering via en styrhastighet gör det enkelt att anpassa sig till årstiderna.

RTS:

RTS är med fördel inbyggt i porten och blir därmed väderoberoende och till och med vandalsäkert.

GGC:

Den enkla grinden närmare som gör det väldigt enkelt att installera.

Kostnadsfri teknisk service och rådgivning:

> Kontakta oss här för gratis rådgivning

Grindstängare DIREKT

Tidigare begärde en lapp att alltid stänga grindarna, det som inte alltid hade önskat resultat. Nu tar Grindstängaren DIREKT hand om denna uppgift. Fast på karmen och på porten stänger den alltid automatiskt grinden efter varje öppning. Utan risk för skador på grund av att en grind stängs för snabbt eftersom stängningshastigheten kan anpassas exakt till behoven på plats.

Garden Gate Closer GGC

The GGC is a simple gate closer which makes it really easy to install. This Closer is particularly suited for smaller gates where the gate weight is less than 50 kg and the widht is no more than 1000 mm, like garden gates and picket gates.

Door Closer Becomes Door Opener

DIREKT Gate Closer in stainless steel

 

DIREKT - Also a Door Closer for Front Doors

>>> Read more

The RTS - Invisible Gate Closer for Access Gates

>>> Read more