Lösningar med Personhissar

Lösningar med Personhissar har i årtionde varit en synonym för namnet DICTATOR med sina skräddarsydda hisslösningar. DICTATORS standard hissdörrtillslutare är välkända i branschen för sin höga kvalitet och långa livslängd.
Vårt sortiment omfattar inte bara olika hisstillbehör och dörrstängare utan består också av kompletta, kundanpassade lösningar.
Tillgänglighet spelar stor roll inte bara på ålderdomen utan kan vara viktig i många situationer i livet. En personhiss gör det möjligt att fortsätta att röra sig fritt runt sitt eget hem också med ett handikapp.
Med hjälp av en personhiss kan skolar och andra offentliga byggnader bli mera lättillgängliga.

Homelift DHM 500:

Vår personhiss Homelift DHM 500 är godkänd enligt maskindirektiv 2006/42/EU och DHE  är godkända enligt hissdirektiv 2014/33/EU.

Vid en installation av en hiss i en befintlig byggnad är det tillgängliga utrymmet ofta begränsat. Detta faktum kan göra det svårt att utföra uppdraget på ett tillfredsställande sätt.

Våra hissar har små byggmått med reducerade mått för både grop och takhöjd. Vi kan enkelt kundanpassa våra hissar med hjälp av våra duktiga tekniker och en flexibel tillverkning.
Det har andra hisstillverkare som är bundna till standardmått svårt att klara av.

Hisschaktsystem:

Vårt modulära hisschaktsystem är certifierat enligt standard EN 1090. Systemet som skruvas ihop, gör det enkelt att installera i befintliga byggnader.
Det passar utmärkt till våra egna hissar men kan även monteras tillsammans med hissar av andra fabrikat.

Teknisk service och rådgivning:

Personhiss DHM 500 kombinerar funktionalitet och design

DICTATORS personhissar är anpassade för att passa i små och begränsade utrymmen vilket gör att de lätt kan integreras i befintliga byggnader.

Skräddarsydda lösningar:

Våra erfarna ingenjörer kombinerar enkelt modern teknik med flexibel tillverkning i vår egen fabrik i Spanien. Detta gör att vi enkelt kan optimera och anpassa en lösning för varje unik situation.

>>> Läs mer

Våra hissar är lämpliga för byggnader med begränsat utrymme

>>> Läs mer

En typisk lösning för ett begränsat utrymme

>>> Läs mer

Personhiss DHM 500 ansluter restaurangen med festvåningen

>>> Läs mer