Lösningar med Personhissar

Lösningar med Personhissar har i årtionde varit en synonym för DICTATOR med sina lösningar för personhissar. DICTATORS standard hissdörrtillslutare är särskilt kända i branschen för sin höga kvalitet och långa livslängd. Sortimentet omfattar inte bara olika hisstillbehör och dörrstängare utan består också av kompletta, kundanpassade hisslösningar.

Tillgänglighet spelar roll inte bara på ålderdomen utan kan vara viktigt i många situationer i livet. En personhiss gör det möjligt att fortsätta röra sig fritt runt sitt eget hem också med ett handikapp. Med hjälp av en personhiss kan skolar och andra offentliga byggnader blir barriär-fria.

Våra personhissar Homelift DHM500 är godkänd enligt maskindirektiv 2006/42/EU och DHE  är godkända enligt hissdirektiv 2014/33/EU.

Vid en installation av en hiss i en befintlig byggnad är det tillgängliga utrymmet ofta begränsat, vilket kan göra det svårt att utföra uppdraget på ett tillfredsställande sätt. Våra hissar har små byggmått med reducerade mått för både grop och takhöjd. Vi kan enkelt kundanpassa våra hissar med hjälp av våra duktiga tekniker och en flexibel tillverkning. Det har andra hisstillverkare som är bundna till standardmått svårt att klara av.

Vårt modulära hisschaktsystem:

Vårt modulära hisschaktsystem, certifierat enligt standard EN 1090 som skruvas ihop, vilket gör det enkelt att installera i befintliga byggnader och passar utmärkt till våra egna hissar men kan även monteras tillsammans med hissar av andra fabrikat.

Personhiss DHM 500 kombinerar funktionalitet och design

DICTATORS personhissar är anpassade för att passa i små och begränsade utrymmen vilket gör att de kan lätt integreras i befintliga byggnader. Våra erfarna ingenjörer kombinerar enkelt modern teknik med flexibel tillverkning i vår egen fabrik i Spanien, vilket gör att vi kan optimera och anpassa en ösning för varje unik situation.

>>> Läs mer

 

Våra hissar är lämpliga för byggnader med begränsat utrymme

>>> Läs mer

En typisk lösning för ett begränsat utrymme

>>> Läs mer

Personhiss DHM 500 ansluter restaurangen med festvåningen

>>> Läs mer