Ny DICTAMAT 50-videoNy DICTAMAT 50-video

Ny DICTAMAT 50-video. Många har väntat på den länge, och nu är det äntligen här: En helt ny produktvideo för DICTAMAT 50.

Deltagarna på vårt försäljningsmöte kunde redan titta på det där som en förhandsgranskning och nu har vi publicerat det på YouTube och lagt upp den på vår webbplats. Applikationsexemplen som visas i videon är från företaget Haug.

Vi hoppas att videon i kombination med de andra reviderade dokumenten, till exempel den nya broschyren, kommer att hjälpa till att vinna över fler kunder till vårt system.

Mer om Skjutdörrsstängare DICTAMAT 50:

Skjutdörrstängare DICTAMAT 50 är en mycket enkel och flexibel lösning för en mekanisk dörrstängning av skjutdörrar. Den är perfekt för stängning av små och medelstora skjutdörrar.

Serien DICTAMAT 50 drivs med en fjäderrulle och har en patenterad radialdämpare typ LD 50 inbyggd som gör det enkelt att justera stängningshastigheten.

Det finns modeller för normala innerdörrar, dörrar som används frekvent och dörrar som har någon form av säkerhetsutrustning installerad. Tillsammans utgör de en lösning som stänger skjutdörren på ett säkert, tyst och kontrollerat sätt.

Skjutdörrstängare DICTAMAT 50 - Fördelar:

  • Justerbar stängningshastighet
  • Stängningskrafter från 25 till 100 N
  • lämplig för sträckor upp till 4 m
  • Arbetar med fjäderkraft
  • Passar till de flesta skensystem på marknaden
  • Modeller för branddörrar finns tillgängliga

> Kontakta oss här för mer information