Om oss

Om oss - DICTATOR Scandinavia. Vårt moderbolaget DICTATOR Technik GmbH är specialiserat på tillverkning av produkter som styr eller dikterar rörelser för dörrar. Därav företagets namn DICTATOR som kommer från företagets mest kända produkt, dörrtillslutaren "Diktatorn",  som uppfanns redan 1932.

Företaget har tillhandahållit lösningar för industriella applikationer i över 80 år. Idag är vi en global koncern som tillverkar våra produkter i egna fabriker runt om i Europa. Främst i Tyskland, Holland England och Spanien. Detta borgar för en hög kvalitet och en kontinuerlig utveckling av vår produkter.

Om oss - DICTATOR Scandinavia

DICTATOR Scandinavia AB är sedan 1989 ett delägt dotterbolag till DICTATOR Technik GmbH.

Från starten 1989 kallades företaget DICTATOR Teknik Sverige AB och låg i Tranås. Man fokuserade mest på den svenska marknaden. Tidigt 2010 bytte företaget delägare och namn till DICTATOR Scandinavia AB och flyttade kontoret från Tranås till Vadstena. I januari 2013 blev företaget också återförsäljare till den danska marknaden och idag även till den norska.

Ansvarig för verksamheten, VD och tillika delägare är Ahron Sturm-Kimby, som med hjälp av medarbetare och tidigare VD och delägare Torbjörn Ljunggren, utvecklar och driver företaget vidare.

> Kontakta oss för mer information

Vår Filosofi handlar om att tillhandahålla lösningar

Vi är stolta över att kunna erbjuda utmärkt service till alla våra kunder, små som stora.

Vi vill arbeta tillsammans med dig för att leverera den bästa lösningen för just ditt projekt, oavsett om det är en standard produkt eller om det innebär att utveckla en skräddarsydd lösning.

Tillverkning av egna produkter har alltid varit viktigt för oss och vi fortsätter att investera i den senaste utrustningen i våra anläggningar.

Framför allt värderar vi de relationer vi bygger med våra kunder. Vi lyssnar alltid på våra kunder och arbetar tillsammans med dem för att lösa deras problem.

Om oss - DICTATOR Scandinavia

DICTATORS huvudkontor i Neusäß

Om oss - DICTATOR Scandinavia

Vårt kontor i Vadstena

Läs vår Företagsbroschyr