Dörrstängare för Skjutportar & Dörrar

Dörrstängare för Skjutportar & Dörrar. DICTATOR är specialiserad på dörrstängare för skjutportar & dörrar och för att öppna och stänga dörrar, grindar eller andra tillämpningar som är i behov av automatisering.

Kundanpassade lösningar:

Vi utvecklar gärna även kundanpassade lösningar för skjutportar & dörrar. Förutom de här produkterna som visas här på sidan kan vi  enkelt göra modifikationer av våra produkter. På grund av att våra produkter är modulärt uppbygga underlättar de att ta fram många nya alternativa av lösningar och speciella applikationer enligt kundens önskemål.

Generellt är våra lösningar framtagna för att uppfylla kundens krav och alla faktiska och relevanta standarder på marknaden.

Dörrstängare för Skjutportar & Dörrar - Teknisk service och rådgivning:

Vi ger gärna mer detaljerad information och teknisk service om produkterna och vid behov skickar vi gärna CAD-filer i olika format av de produkter som ingår i  våra olika systemlösningar. Våra tekniker hjälper gärna till att ta fram den optimala lösningen för just din skjutport eller dörr.

> Kontakta oss för gratis konsultation!

Dörrstängare för Skjutportar & Dörrar

DICTAMAT 900-21

Läs vår broschyr Door & Gate Operators

Dörrstängare för Skjutdörrar

DICTATORS automatiska dörrstängare fungerar med hjälp av trefas växelspänning eller med likspänning via strömaggregat. Systemen är anpassade för industriella och offentliga miljöer för att klara de tuffa tag som krävas i dessa miljöer.

Dörrstängare för Gångjärnsdörrar

DICTATORS automatiska dörrstängare för hängda dörrar sticker ut från mängden, på grund av att de är lämpliga för mycket komplexa och svåra applikationer. Vi kan lösa problem för alla dörrar och portar även för de som är stora och tunga och som används ofta.

Säkerhets- & Driftsutrustning

Automatiska dörrstängare kräver beprövade säkerhets- och manövreringssystem. DICTATOR har en rad lämpliga produkter som garanterar ett säkert handhavande och drift.

Styrsystem

Våra styrsystem erbjuder en mängd olika funktioner som kan uppfylla kundens alla krav. Från enkla öppningsrörelser till mycket komplicerade installationskrav på för en kontrollerad och perfekt rörelse.

Exempel på applikationer och speciallösningar:

Dubbla gångjärnsdörrar med 400 kg per blad på utsidan av 1: a våningen

För automatisering av skjutport förlitar sig Assa Abloy på DICTATOR

Anpassad grindoperatör för ett noshörningshägn i en holländsk djurpark