Dörrstängare & tillbehör för skjutdörrar

Dörrstängare & tillbehör för skjutdörrar. Skjutdörrar blir allt viktigare i modern arkitektur eftersom de erbjuder en platsbesparande lösning. Typen av dörrar skiljer sig inte bara i storlek och material, utan också i vilken typ av skena som används.

DICTATOR skjutdörrsstängare kännetecknas av sin höga flexibilitet. Beroende på applikation kan komponenterna kombineras på olika sätt, med hänsyn till dörrens storlek, skenan, driftsfrekvensen etc. för att hitta den perfekta lösningen.

Kundanpassade lösningar:

Vi utvecklar gärna även kundanpassade lösningar för skjutportar & dörrar. Förutom de här produkterna som visas här på sidan kan vi  enkelt göra modifikationer av våra produkter. På grund av att våra produkter är modulärt uppbygga underlättar de att ta fram många nya alternativa av lösningar och speciella applikationer enligt kundens önskemål.

Generellt är våra lösningar framtagna för att uppfylla kundens krav och alla faktiska och relevanta standarder på marknaden.

Kostnadsfri teknisk service och rådgivning:

> Vi hjälper dig gärna att välja rätt produkt – kontakta oss bara!

Dörrstängare & tillbehör för skjutdörrar

DICTAMAT 50

Skjutdörrstängare DICTAMAT 50

DICTAMAT 50 är ett modulärt, flexibelt stängningssystem för små och medelstora skjutdörrar med en maximal stängningskraft på 100 N och den har justerbar stängningshastighet. Den kan monteras på de flesta skensystem på marknaden .  > Mer information

Fjäderrulle serie 118

För stängning av skjutdörrar – godkänd för användning på rök- och brandskyddsdörrar. > Mer information

Fjäderrulle serie 177

För stängning av skjutdörrar – för längder på upp till 4 m. > Mer information

 

Tillbehör för Skjutdörrstängare:

Buffert för skjutdörrar

Skjuter ut dörrbladet ur väggfickan. > Mer information

Mekanisk timer:

Håller dörren öppen för en kort period. > Mer information