Dörrstängare TJSS T44

Dörrstängare TJSS T44 är resultatet av över 60 års erfarenhet och utveckling av dörrstängare och har nu resulterat i detta smala och eleganta huset till T44. Den är optimerad med avseende på effektivitet, en lång livscykel och installationsvänlighet För dörrbredder på 0,6 m upp till 1,4 m erbjuder den den allra bästa komforten för öppning och stängning .

T44 kombinerar användarvänlighet med optimal effekt. En särskilt mångsidig, installations- och användarvänlig dörrstängare med arm med automatisk backcheck funktion.

Friktionsförlusten är minimal tack vare användningen av Teflon-belagda kolvar. TJSS T44 finns i olika speciella utföranden, med justerbar backcheck funktion, med stängningsfördröjning.

>>>Kontakta oss gärna för gratis rådgivning:

Fördelar:

Effektivitet: Med samma stängningskraft har T44 dörrstängare upp till 50 % mindre friktion än konkurrerande produkter, tack vare användningen av Teflon-belagda kolvar. Din fördel: märkbart jämnare stängning av dörrar!

Installationsvänlig: Sidoplacerade monteringsflänsar och en utdragbar axel gör det möjligt att installera T44 även i svåra situationer. Olika specialdesignade fästen finns tillgängliga för specialfall.

Temperaturstabilitet: Oavsett om det är sommar eller vinter förhindrar de patenterade termostabila reglerventilerna att stängningshastigheter varierar vid växlande temperaturer.

Service och kundnärhet: Vi erbjuder en pålitlig allroundservice samt kompetenta problemlösningar i svåra fall.

Swiss made: Dörrstängaren produceras i Schweiz och representerar högsta precision och kvalitet och de har en tillverkningsgaranti på fem år.

>>> Läs mer här:

Dörrstängare T44