Dörrstängare TJSS T44

Dörrstängare TJSS T44 är resultatet av över 60 års erfarenhet och utveckling av dörrstängare som nu har resulterat i detta smala och eleganta hus till T44. Stängaren är optimerad för att ha en god effektiv funktion med en lång livscykel och att den ska vara installationsvänlig. Tre viktiga parametrar för en kvalitetsprodukt. Den är anpassad för dörrbredder från 0,6 m upp till 1,4 m och erbjuder den allra bästa komforten för smidig öppning och stängning av dörrar.

Dörrstängare T44 - Användarvänlig:

T44 kombinerar användarvänlighet med optimal effekt. T44 är en särskilt mångsidig, installations- och användarvänlig dörrstängare med arm och med automatisk backcheck funktion.

Friktionsförlusten är minimal tack vare användningen av Teflon-belagda kolvar. T44  finns i olika speciella utföranden, bland annat med justerbar backcheck funktion och med stängningsfördröjning.

TJSS T44 - Teknisk service och rådgivning:

Vi hjälper dig gärna att välja ut rätt dörrstängare för just din dörr for en optimal lösning, både tekniskt och inte minst ekonomiskt.

> Kontakta oss gärna för gratis rådgivning:

Dörrstängare TJSS T44 - Fördelar:

Effektivitet: Med samma stängningskraft har T44 dörrstängare upp till 50 % mindre friktion än konkurrerande produkter, tack vare användningen av Teflon-belagda kolvar. Din fördel: märkbart jämnare stängning av dörrar!

Installationsvänlig: Sidoplacerade monteringsflänsar och en utdragbar axel gör det möjligt att installera T44 även i svåra situationer. Olika specialdesignade fästen finns tillgängliga för specialfall.

Temperaturstabilitet T44: De flesta dörröppnare uppvisar stora skillnader i sin stängningshastighet när temperaturen ändras. Oftast precis i början av övergången till den kalla årstiden. Resultat blir dörrar som stängs långsamt på vintern och dörrar som stäng för snabbt på sommaren. T44 har patenterat termostabila reglerventiler och är därför överlägsen sina konkurrenter i frågor som rör temperaturstabilitet. Den regelbundna justeringen av dörröppnaren är inte längre nödvändig med T44.

Teknisk Service: Vi erbjuder en pålitlig allroundservice samt kompetenta problemlösningar i svåra fall.

Swiss Made: Dörrstängaren produceras i Schweiz av firma TJSS och representerar högsta precision och kvalitet med en tillverkningsgaranti på hela fem år.

Dörrstängare T44

Läs Broschyr Dörrstängare T44