Dictator Scandinavia AB Levererar Effektiv Grindstängare Till Bostadsrättsförening
– Perfekt lösning för grindar som måste stängas
Svart Grindstängare DIREKT monterad på svart grind

Bostadsrättsföreningen Bindgarnet i Lund har tagit ett stort steg mot att förbättra säkerheten och bekvämligheten för sina boende genom att investera i en modern grindstängare från Dictator Scandinavia AB.

Dictator Scandinavia AB har visat sin förmåga att leverera pålitliga säkerhetslösningar genom att tillhandahålla en högpresterande grindstängare DIREKT till en bostadsrättsförening i Lund.
Den nya installationen är avsedd att förbättra fastighetens säkerhet och skapa en tryggare miljö för dess boende.

Bostadsrättsföreningar strävar alltid efter att skapa en trygg och säker miljö för sina boende, och valet av rätt säkerhetslösningar är avgörande för att uppnå detta mål.
Därför beslutade Brf Bindgarnet att samarbeta med Dictator Scandinavia AB, leverantör av dörrstängningssystem och säkerhetslösningar, för att lösa deras behov av att säkra entrén till deras fastighet.

– Vi är stolta över att ha kunnat leverera en lösning som möter behoven hos Brf Bindgarnet och som kommer att bidra till att öka säkerheten och bekvämligheten för deras boende.
– Med vår Grindstängare direkt får du en perfekt lösning för grindar som måste stängas.

Grindstängaren är utformad för att säkerställa smidig och kontrollerad rörelse för grinden samtidigt som den upprätthåller höga säkerhetsstandarder.
Dess konstruktion och enkla installation gör den idealisk för användning i bostadsrättsföreningar och andra gemensamma utrymmen där säkerheten är av yttersta vikt.
Med justerbar stängningshastighet stänger den grindar och dörrar säkert och pålitligt, så långsamt eller så snabbt som du vill.
Kontinuerlig dämpning och justerbar hastighet förhindrar skador orsakade av att grindar eller dörrar smäller igen för hårt.

Gringstängare DIREKT är enkel att installera, även vid eftermontering och hastigheten justeras med en justeringsratt i bakgaveln vilket gör det enkelt att anpassa stängaren till olika årstider.