DICTATOR På Fastighetsmässan Göteborg 13-14 september 2023

Välkommna att besöka vår monter G:09 på Fastighetsmässan i Göteborg 13-14 september 2023!

Monter mässa Göteborg

Monter G:09 Göteborg Mässan

DICTATOR På Fastighetsmässan Göteborg 13-14 september 2023

 – Med fastighetssystem från DICTATOR kan du som fastighetsägare känna dig trygg med att dörrar och grindar stängs tyst och säkert via våra smarta och bekväma dörrstängarsystem och praktiska dörrdämparsystem. När det kommer till toppkvalitativ säkerhet och funktionella lösningar är Dictator Scandinavia det ultimata valet. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter och tjänster som är utformade för att förbättra säkerheten, tillgängligheten och effektiviteten i din miljö. Oavsett om du behöver dörrstängare, hydrauliska dörrkontroller eller nödutgångsanordningar har Dictator Scandinavia det du behöver. Vårt omfattande sortiment säkerställer att du hittar den perfekta lösningen för dina specifika behov. Vi kommer att finnas på plats och visa upp våra mest populära produkter. Tveka inte att besöka oss och få mer information.

                           

Var med och skapa framtidens fastighetsbransch

Fastighetsbranschen är en bransch i förändring. Trender som hållbarhet och digitalisering påverkar såväl samhälle som fastighetsföretag.  Fastighetsägare ställs inför helt nya kundkrav, utmaningar och tillväxtmöjligheter.

På Fastighetsmässan knyter du kontakt med leverantörer av fastighetslösningar som hjälper dig att ställa om dina fastigheter för att möta förändringarna. Här möter du produktintensiva utställare och tjänsteföretag, alla med morgondagens förvaltarbransch som sin spelplan.

Här får du också ta del av ett stort seminarieprogram samt många möjligheter till vidare nätverkande och kontakt med branschkollegor, experter och ledande företag i branschen.

Är du intresserad av fastigheter, byggande eller investeringar? Då får du inte missa årets mest spännande evenemang inom fastighetsbranschen i Göteborg. Mässan är din möjlighet att:

  • Utforska de senaste trenderna inom fastighetsutveckling och byggsektorn.
  • Nätverka med branschens ledande experter och professionella.
  • Hitta investeringsmöjligheter och affärspartnerskap.
  • Lyssna på inspirerande föreläsare och delta i informativa seminarier.
  • Få insikter som kan påverka din karriär och affärsverksamhet positivt.

Göteborgs Fastighetsmässa är din väg till framgång inom fastighetsbranschen. Missa inte detta tillfälle att vara en del av framtiden. Vi ses den 13-14 september!